Sep 15, 2012, 10:28 AM

Ще те чакам 

  Poetry » Love
1268 0 16

Днес ме молиш да си тръгна. Да вървя ли?

Време ли настана за раздяла?

По паважа прашен ме препъна

израза ти: " С теб не ще съм цяла!"

 

Малките седефени сълзици,

скулите ти мокри зарад мене,

всичко помня... Няма да те върна,

щом ме чувстваш като тежко бреме!

 

Поживей без мене, пофлиртувай

с вятъра , косите обладал ти.

Смей се от сърце, без дъх танцувай,

боса тротоарите минавай.

 

Аз ще бъда тук, завит в юргана,

в който спомените ни зашил съм.

Всяка нощ ще гледам към тавана

и ще питам Бог: "Къде грешил съм?"

 

И ако след няколко години

ти потропаш на вратата стара,

твоето момче с очите сини

чака само думите: " Сега съм  цяла!"


© Йордан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??