Jan 27, 2011, 6:17 PM

Ще те обичам по много 

  Poetry
688 0 11

Ще те чакам до прозореца, от мъка ще вия…
и ще светя - нали съм твоето пламъче жарко -
твоето бяло момиче, като бяла, тиха магия,
ще те обичам по много – не мога по малко!
И вали без да спира, дъждът пак се стича
по стъклата, сякаш плаче от мъка света -
аз не плача, нали съм твоето мъжко момиче,
което те чака до съмнало с малко тъга.
Ще дочакам до утрото, с насълзени очи
гледам към пътя всеки миг да се върнеш,
ще ти разкажа всичко - моите скрити мечти,
и ще чакам с цялата обич да ме прегърнеш!

 

http://vbox7.com/play:1c8eb63d

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??