Oct 28, 2009, 12:54 AM

Ще те върна... любов 

  Poetry » Love
856 0 9
Ще те върна... любов   Не плача! Със сълзи аз крещя. Безсилието ме влудява.   Поредната ми битка с любовта, завършила с раздяла.           Изгоних я! Като мръсница,   изконсумирала плътта.   Захвърлих я без жал,    с надеждата да се спася.           Изгарящи целувки!   Страст до лудост!   Тела, обезумели в танц!   ... аз поругах ви.             ... И мислех си - по-малко ще боли...          Не, не плача. Със сълзи аз крещя  на себе си и се заричам.   Да върна Я във нощите си пак и кажа му, че го обичам.           ... май точно затова си тръгнах...?

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??