Aug 11, 2009, 10:30 PM

Ще заспя 

  Poetry
502 0 7



Искам да съм цвете.

Така с вятъра ще мога да говоря

и ласката на слънцето

цялата ще ме разлиства.

Ще се радвам

на живителната утринна роса

и на целувките

на палавия дъжд.

Щом върху ми кацне пеперуда,

ще слушам

шепота на мъничкото й сърце,

а когато лятото отмине

и над мен прелитне птица,

напускайки родното гнездо,

ще прегърна тежката сълза,

отронила се от очите й

и ще заспя...

 

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??