Apr 11, 2015, 8:17 PM

Щом ме обичаш... 

  Poetry » Love
415 0 0


"Щом ме обичаш..."
 


Щом ме обичаш,
клечка кибрит стига,
натрошена пламък ще разстила,
щом ме обичаш,
сладка ще ми е и трохата,
любовта е достатъчна погача, 
щом ме обичаш,
нямам уши за страха,
имам очи само за мига,
щом ме обичаш,
съм богат,
макар да нося одърпан плат,
щом ме обичаш,
без значение е друго,
душата изпълнена е с верую,
щом ме обичаш,
желание винаги ще пърха,
докато последно към теб дъхна,
щом ме обичаш,
пак ще се родя,
несравними са ласките ти и допира,
щом ме обичаш,
нека времето да киха,
белите коси и бръчки не ни спира,
щом ме обичаш,
нека ти прошепна:
и аз, мила!
 
 
2015г.
 
третият

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??