Oct 10, 2015, 8:28 PM

Щом те 

  Poetry » Other
457 0 0
 
 
Щом те
 
Чуеш ли дърветата как се ронят,
листата шарени подир други как се гонят,
кои чрез душите си неспирно пеят
и в миг заедно съхнат, спират да се веят.
Видиш ли тяхната простота,
как голи и прозрачни полъхват ти от любовта,
от танц на вятър, блясък в дъжд,
до олюловане, любейки му се в последения си  дъх.
Осъзнаваш ли краткия им престой,
неусетно всеки сезон постелил е своя слой,
като времето си мънички са те,
но изживяват го, усещат като със сърце...
 
 
третият 
09.10.15г.

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??