Nov 19, 2009, 12:25 PM

Щрихи 

  Poetry » East forms
447 0 5

 

(седока)

 

 

самотни гнезда

сълзи по паяжини

тъгуват хризантеми

мирис на есен

пламтят брезови листа

гаси пожари слана

 

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??