Aug 20, 2010, 8:31 PM

Силна 

  Poetry
613 0 0

                       Силна

 

Плаче ми се, но няма да заплача!

Достатъчно съм силна за това!

Сълзи в очите ми не ще изскачат,

дори това да е най-важното сега!

Искам дъжд да завали

и буря да има дори!

Така природата ще ми дари своите сълзи!

Но моите очи ще са сухи!

Плаче ми се, но няма да заплача!

Достатъчно съм силна за това!

© Милена Карагьозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??