СИНЕ
Радвам се на тебе, сине.
Радвам се на твоите успехи и мечти,
радвам се на твоята усмивка.
На твоя сън.
На грешките ти радвам се дори.
С болката ти плача тихо , но ти се усмихвам за да не те боли.
Страдам с теб когато страдаш.
После в моята прегръдка се спасяваш
и пак, напред продължаваш.
Радвам ти се! И те обичам много, сине!
За теб бих дала и последния си грош.
За теб в огъня ще вляза, за да те предпазя
от ден мрачен, лош.
Но ще дойде ден когато ще угасна, ти тогава
не плачи.
Аз ще бъда там в сърцето твое спотаена.
Ще бъда там във тишината или в тъжните ти големи очи.
С вятъра ще роша твоите коси.
Виж смокинята на двора, ще съм сянката на всеки лист,
в цвета на всяко цвете в нашата градина, там
ще те галя със слънчеви лъчи.
Ти си моя гордост!
Ти си моето щастие едно!
Теб аз вечно ще закрилям, ще бдя над теб като орлица в синьото небе!
За теб живея, сине!
Благодаря на Бог, че с теб ме дари!
Нека Той те води и бъде с теб,
в сърцето ти за винаги.
Ти това от мене запомни!
© Алина Костова All rights reserved.