Sep 13, 2019, 3:24 PM

Сини безумия 

  Poetry » Love
602 0 0

Мълчаливо по пясъка ний вървим.
Вече е краят на август!
Под краката ни невинно шепот скрипти.
Идва неусетно раздялата!

Преглъщам виновно тези мисли с тъга.
Ти все още не проумяваш сезони!
И вървим ли, вървим ний по брега.
Аз мълча. Ти още мечтаеш за юли.

В ръцете си стискам още стрък романтика.
Ти в очите - сини безумия!
Красива приказка беше нашата!
Дори вълните в нас се бяха влюбили!

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Произведението е включено в:
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??