Aug 18, 2023, 3:05 PM

Сивота 

  Poetry » Love
156 0 0

Сиви хора в сиво време,

Сиво небе,сиви цветя

Сиви усмивки,сива любов,

Сиво ежедневие превърнало живота в тъмно сива НОЩ

 

Изгрява сивото слънце и така ден след ден...

Сиво ,сиво, сиво....

Къде са ЦВЕТОВЕТЕ ?????

Кой ще пробие сивата ципа обгърнала този свят???????

 

Ти ЛЮБИМА беше щастливката

Ти видя цветния свят ти успя да избягаш от сивотата

И ме остави С  А  М в моя сив затвор на доскоро чистото и бяло съзнание

„Б  Л  А  Г  О  Д  А  Р  Я”

 

Ти смени светлите с тъмните  тонове

Избра цветовете и ме вкара в черен кръговрат

На черна ревност,черна мъка,черна злоба

С Т И Г А

СТИГА

СТИГА  !!!!!!!!!!!!!!!!

 

Не мога да избягам, много ми е трудно....

НО... ще трябва да се боря

Ако трябва на дъното на черната дупка ще живея

Но ще намеря изход да избягам от сивотата..

 

Там на дъното чух гласовете

На хората които се нуждаят от мен

На хората които ме ценят

На хората които ме обичат....

 

Ти избяга от мен

Ти живееш щастлива в своя изпъстрен със цветове свят

Обърна гръб на сивия Б Р А К с мен

 

Не разбирам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Но аз търся смисъл да дам на онези

които ме търсят,викат и обичат

НАДЕЖДАТА

 

Дори и от черната дупка в която се намирам

Ще искам да помогна

К  А  К  ??????????

 

Ще им дам  Н А Д Е Ж Д А Т А

Че може утре слънцето да изгрее цветно жълто-червено

Цветята ще разцъфнат красиви и във всички цветове......

 

Тогава и моя сив цвят ще стане красив и цветен като твоя

Любов МОЯ

 

Ще копая  в моята черна орис

И ще намеря ключа за мечтания нов цветен свят вкойто ще живея

Свят в който детето ми ще има цветни а не сиви очи

Морето ще е цветно

И розите червени.......

 

Намеря ли този свят никога няма да се откажа от него..

 

А какво ще стане с теб Любов моя????????

 

Твоя цветен свят ще се  разпадне бързо и сив здрач ще го завладее и обезцвети..

 

Аз затварям моя цветен свят за теб любима

 

сбогом и живей си в сива С А М О Т А......

© Коцето Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??