Mar 15, 2006, 10:34 PM

СКИТНИК 

  Poetry
1615 0 13
Синя, ледена сълза
гори във поглед вял, лудешки
боли разкъсващо, човешки
напомня за живот отминал

И там под моста в тишина
загърнат в дрипата от грешки
отпуснал клепките си тежки
животът бавно си замина...

14.03.2006

© Никифор Никифоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??