15 мар. 2006 г., 22:34

СКИТНИК 

  Поэзия
1614 0 13
Синя, ледена сълза
гори във поглед вял, лудешки
боли разкъсващо, човешки
напомня за живот отминал

И там под моста в тишина
загърнат в дрипата от грешки
отпуснал клепките си тежки
животът бавно си замина...

14.03.2006

© Никифор Никифоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??