Aug 9, 2007, 3:09 PM

СКИТНИК И ВЪЛШЕБНИЦА 

  Poetry
760 0 26
Сияна Георгиева (ByBoJle4e'f)  и Христо Костов (Романтик)


Аз скитник съм, обречен на обичане
и търся свойто щастие сред хората,
момичето, което там ме чакаше
със поглед вперен във простора
.

Очаквам те на своя бряг-копнежност.
Ръцете ми - пустинен вятър. Със очи - небето.
Желая теб, неизживяната възможност,
тъй както бряг бленува тайно за морето
.

При тебе, казват, сбъдвали мечтите си,
вълшебница, с любов орисваш ги,
от твоя бряг отлитат спомени,
със страст и нежност пренаписваш ги
.

В косите си аз нося огън, тиха жажда,
гласът ми звън китарен, нежен зов.
А устните ти, в тях единствено се раждам,
за да усетя чувството, наречено Любов
.

Такава те мечтаех. И открих те аз, вълшебнице.
В сърцето ти намерих край на мойто скитане.
А ти ме омагьосвай, завладявай ме.
И не допускай във живота ми отлитане
.

Дарявам ти крилата си. Жадувам за обичане.
Случаен скитнико, във моя свят се появи.
От всичко друго, щом съм с теб, отричам се.
Обричам ти се. В своя ден ме приеми...

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??