Jan 16, 2011, 9:08 AM

Скромно 

  Poetry » Phylosophy
766 0 0

Господи, благослови моите братя и сестри

във всички ниши по света.

Греховете очисти и не ги помни,

защото си ни обещал.

В Духа да сме в общение, а не по плът.

Моля те за Страж на наште вътрешни врати -

т.е. сърцата ни опази и където е необходимо обнови.

Враговете ни благослови и където е необходимо изсечи

и към остатък от остатъка приведи.

Даром Ти ни даваш, даром и Те хваля.

А Твоята воля да бъде тук и сега

и един ден във вечността

(както на небесата, така и на земята).

Амин и благодаря.

© Костадин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??