Sep 20, 2008, 11:32 AM

Сладка тръпка 

  Poetry » Other
1475 0 20
Полази ме онази сладка тръпка,
хиляди пеперуди са в моето сърце.
Не стъпвам по земята, а летя,
не съм болна, а не съм и добре.
Разхубавила съм се – влюбена жена,
очите ми са - странно – замечтани.
Мислите ми – хаотично преобразени,
доста често остават неразбрани.
Крещи моята душа: „Покори ме”,
отдавна съм изцяло твоя.
Предишните мъже са избледнели спомени,
ти разби и разруши ми покоя.
Полази ме онази сладка тръпка,
приютих във мене любовта.
И се моля, горещо се моля,
нека да царува завинаги тя.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??