Очите ти са изкушение,
устните ти - грях сладък,
извърших с теб престъпление,
за един миг кратък.
Страстта ти е огнено сладка,
чарът ти е греховен дар,
одисеята ни е чезнещо кратка,
но бързо пламва пожар.
Погледът ти е опиянение,
тръпката е неконтролируема,
с усещане за силно желание,
което с допир ме обзема.
Сладък грях си ти за мен,
сладко е това усещане,
което се засилва ден след ден
и властва над моето съзнание.
Пожелах огън - очите ти,
вкусих адреналин - страстта ти,
имах желание - погледа ти,
имам теб - греха ми.
© Александра Николова All rights reserved.
Чудесно е !