9 abr 2010, 18:49

Сладък грях 

  Poesía
1017 0 5

Очите ти са изкушение,

устните ти - грях сладък,

извърших с теб престъпление,

за един миг кратък.

 

Страстта ти е огнено сладка,

чарът ти е греховен дар,

одисеята ни е чезнещо кратка,

но бързо пламва пожар.

 

Погледът ти е опиянение,

тръпката е неконтролируема,

с усещане за силно желание,

което с допир ме обзема.

 

Сладък грях си ти за мен,

сладко е това усещане,

което се засилва ден след ден

и властва над моето съзнание.

 

Пожелах огън - очите ти,

вкусих адреналин - страстта ти,

имах желание - погледа ти,

имам теб - греха ми.

 

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??