Feb 19, 2008, 11:32 PM

След Любовта 

  Poetry » Love
508 0 2
Ти виждал ли си как умира птица,
как бавно я напуска гордостта,
как в мътните притворени зеници
със хищни нокти вкопчва се смъртта.

Ти виждал ли си как се бори диво
за лъч едничък - капка светлина,
как в сивото потъва и изстива
последната искрица топлина.

Крилата как прощават се с простора
с последна тръпка и последен зов,
как всичко си отива много скоро
като след първа истинска любов!!!

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??