Feb 27, 2008, 12:22 PM

След теб вечерят лешояди 

  Poetry
602 1 21

Завладяваш. С чар и магнетизъм.

Като труп след себе си ме влачиш.

Забрави за малко своя егоизъм.

Погледни ме! Жив да ме оплачеш.

 

Разпъваш ме на кръст от думи.

С нокти чоплиш в мойте рани.

Очи в очи се гледаме безумни.

Сърцето ти погълна младостта ми.

 

Сдъвка ме и ме изплю. Парче месо.

Стръв за други месояди.

А те не знаят нещо. Но какво?

След теб вечерят лешояди!

 

© Леонид Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??