Sep 1, 2007, 3:49 PM

СЛЕД ВСЯКО СБОГОМ 

  Poetry
796 0 18


В претрупаните делници връхлитам
на бялото в очите ти, неканена.
Като билка съм, която вече си опитвал,
за да излекувам жадно твойте рани.

Обичаш ме по начин, който не разбирам,
щом пускаш ме във утрото да си отида.
След всяко сбогом аз по мъничко умирам,
за да се завърна нощем още по-красива.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??