1.09.2007 г., 15:49 ч.

СЛЕД ВСЯКО СБОГОМ 

  Поезия
797 0 18


В претрупаните делници връхлитам
на бялото в очите ти, неканена.
Като билка съм, която вече си опитвал,
за да излекувам жадно твойте рани.

Обичаш ме по начин, който не разбирам,
щом пускаш ме във утрото да си отида.
След всяко сбогом аз по мъничко умирам,
за да се завърна нощем още по-красива.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??