Jul 24, 2010, 12:30 PM

Случайно 

  Poetry
622 0 2

http://www.youtube.com/watch?v=_pTlZK5SBtI&feature=related

 

Случайно...
Някъде във тъмното...
Ама съвсем, съвсем случайно!
Пориви на разни преобърнати души.
Или нещо по-нетрайно?

Случайно...
В ухото ми ли дишаш?
Недей точно сега.
Недей...
Та аз това дори не го обичам...
Недей ли казах?
Нещо не ми се тлее...

Случайно...
А толкова мразя, когато от само себе си се приближавам
и пръстите ми са в ръкава ти, в яката...
А устните са...
Повтарям пак, случайно става!

Случайно...
Та аз дори не ти разбирам от разваления акцент.
И само външно ме влечеш.
Обаче точно сега не помня как се спира.
Съвсем случайно...
Гледай и ти да не спреш.


24.07.2010г.
гр. Сан Фернандо


на Лусиано :)

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??