Jul 27, 2015, 2:34 PM  

Слушай ме... 

  Poetry » Love
408 0 1

Слушай ме… ще ти разкажа

странни, прекрасни неща.

Вълшебства ще ти покажа.

И ще е нежна нощта…

 

Ще се затворим самички

в чуден дворец от седеф.

На гости ще каним птичките.

Ще шия аз на гергеф…

 

Ще търсим във океана

Нептун, русалки, звезди.

Заедно ще си останем.

Няма да има „преди”.

 

Просто със теб ще мълчиме.

Ти ще ме дишаш смутен,

ще шепнеш моето име

 и ще се грижиш за мен,

 

когато от болка стена,

когато от страст крещя.

Ти ще си ми вселената…

И ще е нежна нощта…

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • „Слушай ме“ се разпростира върху цялата творба и създава усещане за дъхава и многолика близост, красива
Random works
: ??:??