Apr 16, 2010, 10:29 PM

Сляп си! 

  Poetry » Love
629 0 2

Не виждаш, сляп си до безумност
и търсиш просто нещо... за обичане.
На слепеца изгревите му замръзват,
умориха ни се пътищата... от пресичане.

Сляпо се кълнеш и вярваш в непознати - 
или кучки... или празни силуети.
А колко пъти в мене припозна се?
Тоест в любовта, но без билети!

Сляп си! Върнаха ли те на любовта ти?
Тъй както аз... обичах до безсилие!
Със страст отвърнаха ли на страстта ти?
Любов ли е... без грам усилие??

Сляп пред тях на колене си паднал...
раздаде се за капка нежност!
Кажи сега, получи ли, като си давал?!
Гладното им его хранеше с блаженост!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??