Aug 3, 2009, 1:19 PM

Сляпа... 

  Poetry » Other
741 0 14

Пак се върна в съня ми,

блуднице!

Вплела сълзи във косите ми.

Не ми трябват звездите ти!

Не помагат.

Казах –върви си!

По-добре отколкото

... нищо е.

С мръсни пръсти се вкопчи в

душата, несретнице!

Кого? Всъщност

мен ли търсеше?!

Ако си забравила как изглеждам,

погледни в огледалото.

Там ще ме срещнеш,

a след това го покрий,

да не блесне...

Сееш страх и умора

в тялото ми...

За да събираш надмощие?

Остави ме! Тръгвай си!

Не избождай очите ми!

И без това са си трънени...

Пък и отдавна съм сляпа.

И не ми се проглежда скоро.

Хайде!

Нека да сме на ясно!

Виждам с душата си...

А ти?!

Не ме спохождай

късно нощем.

Плашиш ме...

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??