Слънцето залязва, появява се Луна,
ден след ден, това е кръговрата на живота!
Светлината на деня се сменя с тъмнина,
всеки ден повтаря се, това е истината!
А Слънцето се влюбило в своята Луна мечта,
копнеж за допир между тях неосъществима!
То залязва а тя изгрява красива сега,
дали ще изгрее и за тях Любовта!?
Скрива се Луната,изгрява Слънцето,светлина,
Слънцето я търси но няма я любимата Луна!
И то я очаква, да я види любимата си някога,
те търсят се и не се докосват за жалост никога!
© Валентин Миленов All rights reserved.