Apr 23, 2013, 12:34 PM

Слънчеви думички 

  Poetry » Love
519 0 1

Само две думички, моля, кажи.
Някакви думички… Знаеш, нали,
колко усмивка в очите ти има?
Две думички някакви правят търпимо
всичкото черно и всичкото сиво,
което крайно мен се навърта. Красиво,
много красиво става след теб…
Две думички само, а градят светоглед.
И изобщо за края не искам да знам…
Толкова слънце как обратно ще дам…
Но докато не върна дълга от лъчи,
въобще не помисляй да замълчиш.

 

22.04.2013г.

© Иво All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??