Oct 21, 2023, 3:37 PM

Слънчо ще целуна 

  Poetry » Love
166 0 2

      

   Слънчо ще целуна

 

По всички пътища те търсех

и чаках от Съдбата знак.

Да те намеря не успявах

и питах се отново как

 

следите ти да разгадая,

от моя стих да се родиш

и да превърна във магия

това, което споделиш.

 

Усещах твоето мълчание

и погледа ти в мене взрян,

и пак от разстояние

изграждах образа желан.

 

Но уморих се да те търся,

бъди щастлив далеч от мен!

Аз Слънчо ще целуна

във есенния шарен ден!

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??