Aug 20, 2010, 8:07 PM

Сме ли 

  Poetry » Love
736 0 5

СМЕ ЛИ

 

Понеже не

              (сме)

                      приятели,

сме?

               не-приятели,

               не-съпрузи,

               не – (що?!)

като     

               нищо

                     на света.

Ни – ( кога?!) вече!

До –

               невиждане!

До –

               ( не-на)виждане.

До          (сп)ад.

До          (к)рай.

До          (ня-)кога?

До           ни-кога.

 

 

                                До-нa

 

© Донка Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??