Jul 4, 2013, 6:41 PM

Смисъл 

  Poetry
706 0 1

                             

 

                               Смисъл

 

                                                                 На И.

 (Ще кажа това, което ти не успя, приятелю... )

 

 

 

Мокри капки студена мъгла се стичат по мен.

Тъжни картини. Изгнили листа.

Твоят образ захвърлен в пръстта и забравен.

Ледени тръпки пронизват сърцето.

Обръщаш се рязко, почувствал омраза.

И бягаш от всички.

Сълзите се стичат безмълвно и мокрят косите ти.

Защо ли да търсиш надежда?

Още миг и те няма.

Още миг и животът е минало.

И студеният свят е изчезнал,

и злобата в него.

Мрак. Самота.

© Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, трилър по истински случай. Благодаря, Антоан !
Random works
: ??:??