Apr 8, 2015, 12:36 AM

СМС-но 

  Poetry » Love
934 0 0

СМС-но

 

Спиш ли? Аз не мога да мигна!

Щом затворя очи и очите ти виждам.

Красиви. Големи. Като индиански огньове.

И пълни с живот. И с любов пълни.

 

Спиш ли? Аз не мога да мигна!

Въртя се в леглото и за тебе си мисля.

Липсва ми близостта ти...

Дъхът ти ми липсва.

 

И усмивката. Ах, тази усмивка!

И смехът ти ми липсва.

Породен от моите смешки нелепи,

като чанове медни моя ден да оглася.

 

И ръцете ти... Боже, ръцете ти!

Дето с нежност и страст ме обгръщат.

Липсваш ми страшно – до болка, до лудост...

а не зная кога ще те видя отново.

 

Спиш ли? Аз не мога да мигна!

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1112 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??