Dec 18, 2007, 9:07 AM

Смърт 

  Poetry
564 0 4
Наближава тук летален изход.
И някъде се реят папагали,
може би приличащи на изроди.
В море от плюнка са нагазили.
Разкъсват се наоколо лианите
и удушват ято присмехулници,
и ги хвърлят жадно на пираните.
Мирише в таз гора на болница.
Изгниват постепенно баобабите,
а жирафи са строшили вратовете си,
лисици във кръвта си давят се
в опит да преборят страховете си.

© Валери Шуманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??