Feb 7, 2010, 11:48 AM

Смъртта на звездите - 2 

  Poetry
449 0 0

В самотна звездица се превърна душата,

яркостта потъна в своя леден мрак.

С бледи цветове нарисувана е тъгата,

животът oпустял тича след последния си влак.

 

Отчаяние като камбана звънти,

спира нещо да тупти в тишината.

Ветрец буен плачещо ехти ли, ехти,

уморени очи  се затварят  в небесата.

 

Милан Милев

6.02.2010

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??