Jan 20, 2021, 1:01 AM

Снежен човек 

  Poetry » For kids
656 0 4

Снежен човек

                

Името му Снежко,

Снежко Белодрешко,

целият от сняг,

даже и с калпак.

 

Морковче стърчи,

има и очи,

въгленчета черни,

копчета модерни.

 

И усмивка блага,

този юначага,

на студа държи,

тъй ли е, кажи?

 

 

19.01.2021 г.                 Ивета Попова

© Ивета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??