Jan 15, 2019, 12:40 PM

Снежинка 

  Poetry » Love, Landscape
443 2 2

Една снежинка ще залепне на прозореца,

ще се усмихне и ще се стопи.

Донесе ли ти нещо Дядо Коледа?

На някой нещо подари ли ти?

 

С гребло изрина ли последните надежди?

Замръзна ли последната мечта?

Изтръгна ли на лятото копнежите?

Една снежинка ще ти върне пролетта.

 

Една снежинка ще залепне на прозореца,

за да ти върне спомен от далечни дни.

Не я докосвай. Гледай. Не докосвай.

Направиш ли го - ще се разтопи.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??