Ако снежното е безбрежно,
а безбрежното – кротко и тихо
от небето капе с бяла нежност
и снежинки роклята ушиха
на земята – бяла и голяма.
Не е сняг, а чиста откровеност
и изглежда, че се сипе само
от любов – небесна и блажена.
© Милена Френкева All rights reserved.