22 янв. 2021 г., 16:47

Снежна любов 

  Поэзия
331 2 10

Ако снежното е безбрежно,

а безбрежното – кротко и тихо

от небето капе с бяла нежност

и снежинки роклята ушиха

на земята бяла и голяма.

Не е сняг, а чиста откровеност

и изглежда, че се сипе само

от любов небесна и блажена.

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??