Sep 9, 2006, 8:18 PM

СОЛЕНИЯТ ВРЪХ НА ПОЕТА 

  Poetry
1146 0 9
На Валери Станков

Отвън ме дебнат няколко таксита.
Две кучета подскачат на калъп.
Патрулка със скучаещи ченгета
пресича криволичещия път.

И тази нощ ще изтрезнявам бавно,
на чаша водка в тъпата си стая.
Животът ми е като смешен виц,
на който съм забравил края.

© Павел Цветков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??