Една ми е Соня, една,
хубава, достойна жена,
като втора майка ми е тя,
като красива птичка, волна.
Най-добър приятел,
че даже и сестра,
умее да разтапя
студените сърца.
С душата на дете
и винаги с усмивка,
съвет ще ти даде –
и меко ще те гушне.
Много е красива тя
и отвътре, и отвън.
Името ѝ е Соня –
жена като от сън!
© Диана All rights reserved.