Mar 8, 2007, 11:13 AM

Спасена тайна 

  Poetry
695 0 4
Изсъхнал лист през прозореца се вмъква
със своята загадъчност и страст,
понечва нещичко да каже,
но внезапно, сякаш стреснат, млъква.

Нечакан повей на вятъра студен,
подхвърля го безмилостно, жестоко,
листа се призeмява раздробен,
умира с тайната, отлита нависоко...

© Мира Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??