8 мар. 2007 г., 11:13

Спасена тайна 

  Поэзия
688 0 4
Изсъхнал лист през прозореца се вмъква
със своята загадъчност и страст,
понечва нещичко да каже,
но внезапно, сякаш стреснат, млъква.

Нечакан повей на вятъра студен,
подхвърля го безмилостно, жестоко,
листа се призeмява раздробен,
умира с тайната, отлита нависоко...

© Мира Николаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??