Apr 13, 2014, 8:45 PM

Спасител 

  Poetry » Love
481 0 0

Как да се върна на онзи остров отново?

Там, между нежните мъжки ръце,

където знаех, че щях да съм само твоя,

където от радост сърцето ми щеше да спре.

 

Разхождаха се пръстите ти кротко

и оставяха след себе си следа,

следа, която сякаш бавно ме изгаряше,

но я търсих, дори от нея да умра.

 

Моят остров на блаженство вече е далеч,

между ръцете ти друг удавник е сега.

Спаси я! Не я оставяй да върви сама,

единствен пристан си за женската душа.

 

Спаси и мен така, невинно, сякаш на игра,

спаси ме и на смърт обрече ме отново,

впивайки отровни устни дълбоко във плътта.

Беше ми приятно, отново бих отпила от страстта!

© Сара Сайдъл All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??