Dec 16, 2022, 6:39 PM

Сподели по две 

  Poetry » Love
178 0 0
Сподели по две
 

През тези дни на светли пожелания
не ме оставяй във фантазии и мечти,
светът се сбъдва в прегръдки и желания
и в любовта ни, да я споделим!

 

Имам нежност снега да разтопя
и още толкова, че да те събудя,
да те огледам в моите очи
и изведа от всичките заблуди!

 

Имам обич, но е тиха не гърми
в гръмките слова за всеотдайност,
нося своя мир и свобода
и твоя образ в моята потайност!

 

И моля те, ако в теб се отразявам
в пулса, в ритъма на твоето сърце,
излез от илюзията страх -
Сбъдвай любовта, споделѝ по две!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??