Aug 12, 2008, 9:54 PM

Спомен 

  Poetry
802 1 11
Как дните ни минават безвъзвратно,
като река, препускаща по склона,
а детството ми весело и цветно,
назад остана, като спомен.
От старите албуми ме поглеждат
лицата скъпи и любими,
в очите им се аз оглеждам:
''Животе, времето върни ми!''
Във спомените аз се връщам -
при мама и при тате да приседна,
да им прошепна тихо
как ми липсват,
да помириша въздуха на мойта къща.
А как боли, че тях ги няма,
че няма да докоснат мойто рамо,
да каже тате: ''Колко си голяма,
момичето ми станало е дама!''
Животът ни е кръг безкраен.
И дните ни минават безвъзвратно,
реката си тече, препускаща по склона
и никога не връща се обратно!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??