Apr 10, 2007, 1:02 AM

Спомен 

  Poetry
672 0 1


Ела заслушай се във моя спомен.
Спомен за горчивата любов.
Която всеки е изпитал.
Поспри и чуй куплета, написан точно
заради теб.
И бъди честен: не обиждай ти поета.
Затова че си такъв.
Седни, изслушаи песента, която пея,
макар фалшиво и не в тон.
Ала усещаш, че когато пея, пред теб се ниже
целия живот.
Спомени и болки, слети в едно.
Това е песента ми - спомен за това, което е било.

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??