Jul 3, 2008, 8:17 PM

Спомен в синьо 

  Poetry » Other
497 0 1
Всеки удар -
             за мен беше вълна!
Всяка обида -
             за мен беше сълза!
А колко от тях пролях?
Ти беше моят непростим грях.

Всяка синина -
             за мен беше спомен!
Всеки замах -
             за мен беше страх!
Колко болеше от тези пререкания
и от всички онези "болни" обещания...

© Елица Малева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??