Спомен за лятото
Синьо е морето, лятна красота,
с шепи ще открадна бягаща вълна.
Боса ще изтичам с нея по брега,
тебе ще напръскам с морската вода.
Нека ни опива млада красота,
щом докосна, мили, твоята ръка!
Нека са щастливи твоите очи,
с цветовете летни радост да блести!
Бялата въздишка, тръпнещият ден,
чудната усмивка, радостта във мен!
Някой ще запали хиляди слънца,
те са долетели в нашите сърца.
Синьо е морето, лятна красота,
с шепи ще открадна бягаща вълна.
Боса ще изтичам с нея по брега,
тебе ще напръскам с морската вода.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.