May 23, 2015, 1:43 AM

Спомен за мен 

  Poetry » Love
613 0 1

Когато вятърът повее

в мрачния, есенен следобяд,

сухите листа ще разпилее

ще си спомниш ти за мене пак...

 

Когато слънцето изгрее

над синия лазурен бряг,

пясъкът с вълните ще се слее,

ще си спомниш ти за мене пак...

 

А когато със сняг земята се покрие

и студ скове душите вън,

ще си спомниш отново ти за мене,

но аз за теб ще бъда просто сън!

© Никол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??