Apr 25, 2013, 12:26 PM

Спомени за младостта 

  Poetry » Love
863 0 2

Искаш  ли  да  си  откраднем  късче  младост

от  отминали  години,

ще  изпитам  луда  радост,

ако  искаш,  целуни  ме.

 

Искаш  ли  да  помълча  на  рамото  ти,

сгушила  се  в  нежни  спомени,

ще  събудиш  страсти  незабравени,

ако  искаш,  прегърни  ме.

 

Нека  се  докосна  до  душата  ти,

изпитвам  чувство  на  вина,

вълшебни  думи  има  във  писмата  ти,

а  аз  къде  ли  съм  била?

 

И  връхлитат  спомените  като  буря,

раздират  спокойния  ми  уж  живот

и  не  ми  е  нужна  воля

да  се отдам  на  първичния  си  зов.

 

Кому  е  нужно  да  съм  целомъдрена,

на  себе  си  няма  да  изневеря,

та  аз  съм  отново  влюбена

и  пак , и  пак  летя!

 

Ръцете  ти  ме  парят  нощем,

изгарят  тялото  ми  с  порив  нов,

аз  зная,  че  ще  те  оставя

да  ме  покориш  с  любов.

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??